Deilige dadler
Da vi i sommer hadde besøk av våre venner som bor i Dubai, fikk jeg forretningstips om at jeg burde begynne å importere dadler til Norge. I Dubai spiser de nemlig store mengder av denne støre og klissete frukten og de mente fortjenestemulighetene burde være store og gode også i Norge. Jeg har ikke etterfulgt rådene, men har lent meg på andre importører til mine innkjøp.
Baconsurrede dadler er skikkelig snacksemat, spør du meg.
Dette trenger du til litt snacks
8 tynne skiver bacon
16 dadler
16 tannpirkere
Sett stekeovnen på 200 grader.
Del baconskivene i to på langs og rull én strimle rundt hver daddel. Nå kan du enten steke dadlene i stekepannen eller i stekeovnen til baconet er gyllenbrunt. Legg dadlene med baconenden ned. Jeg synes det er enklest å legge det på et stekebrett og la det steke i stekeovnen. Så slipper jeg å tenke noe mer på det.
Stekes i ca. 10 minutter. Stikk en tannpirker i hver daddel.
Hei, Marit. Først – digger bloggen din. Du har gode oppskrifter, forståelige framgangsmåter og flotte bilder som gjer meg inspirasjon og tiltakslyst i ein travel kvardag! Eg har eit tips ang baconsurra dadler – server dei avkjølte eller kalde med eit halvt (eller kvart – alt etter størrelsen) jordbær tredd ned på tannstikkeren. Smaker kjempegodt;-)) Mvh Renate
Både lekkert og godt, Renate 🙂
Tusen takk for de hyggelige ordene!
Hvor kjøper du dadler? 🙂
De har det bestandig i min lokale Rema 1000