I designerens mage…

Taste_4[1]

…tror kanskje ikke at jeg kunne tenkt meg å befunnet meg der, men å smake på maten som en matelskende designer har lagd, se det er en annen sak! På DogA Norsk Design- og Arkitektursenter har de denne våren invitert kjente arkitekter og designere til å komponere en treretters spesialmeny basert på sesongens råvarer. Hva som faktisk serveres blir ikke avslørt for gjestene før de har satt seg til bords! Veldig spennende, spør du meg!

Første designer ut, er Runa Klock og det er allerede nå førstkommende torsdag, den 2. februar. Så følger Kjetil Trædal Thorsen fra Snøhetta 15. mars og designer Andreas Engesvik 12. april.

Runa Klock har samarbeidet med den franske matdesigneren Marc Bretillot om en performance-middag på Transplant designsenter i Dale i Sunnfjord, som en del av Transplants prosjekt Precious Food. Sammen med Marte Frøystad og kokk Even Ramsvik står hun bak prosjektet Flavours, dvs uvanlige objekter som forsterker matopplevelsen og pirrer alle sansene. Med andre ord – hun kombinerer virkelig interesse for design og mat.

Du kan lese mer om Runa Klocks prosjekter her. Les mer om arrangementet og meld deg på her!
Her er det bare å melde seg på, folkens! Fantastiske lokaler. Jeg synes det er ganske så billig også. 400 kroner for tre retter må ansees som en veldig akseptabel pris.

Jeg får dessverre ikke vært med denne gangen, men satser stort på å oppleve Kjetil Trædals kreativitet 15. mars!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *