Fru Timian | En matblogg med deilig mat for hele familien
Foto

Saftige tomater

Published on: April 24, 2012 at: 7:20 pm
0 comments

Jeg har sådd mengder av ulike slag tomater her hjemme, men foreløpig går det heller dårlig med spiringen. Jeg tror jeg blir nødt til å så på nytt. I skikkelig jord denne gangen. I år prøvde jeg meg på slike tørkede torvputer som du bløtlegger, men jeg synes ikke de har fungert. Like greit å skylle på dem! De fikk mugg på seg, og alt ser litt trist ut.

Selv om spiringen hadde kommet skikkelig i gang, er det enda lenge til tomatsesongen i drivhuset. Så da får jeg drømme meg bort med disse, innkjøpt i går. De små cherrytomatene var dessverre veldig mye finere å se til enn å spise. De smakte ingen verdens ting. Men de ser utrolig gode ut, sa. Og med disse på kjøkkenbenken, trenger ikke jeg annen pynt.

Det fine fatet kjøpte jeg på Blom – vår lokale cafe og ting og tang-butikk her om dagen.

Tags: tomat
Share

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *