Ukemeny for uke 9
Nå skinner solen så utrolig deilig utenfor kjøkkenvinduet! Elsker det! Elsker følelsen av at våren er like rundt hjørnet!
I matveien er det fremdeles plass til vinterlige gryter og mat, det er jo tross alt bare februar, men også her aner jeg et aldri så lite vårinnslag.
Jeg håper du får en aldeles strålende fin uke og husk; Nyt livet og nyt maten!
Mandag 23. februar – Nudler med varmrøkt marell og agurk
Når du har lyst på en god middag på bare noen få strakser, er dette tingen å lage!
Tirsdag 24. februar – Spagetti og kjøttsaus
Denne kjøttsausen blir veldig smakfull og god og passer perfekt som tirsdagsmiddag!
Onsdag 25. februar – Kjapp grønnsakssuppe
Så gode smaker!
Torsdag 26. februar – Saftig torsk surret i spekeskinke
Når du surrer torskefiletene i skinke på denne måten, får du supersaftig fisk.
Fredag 27. februar – Italiens pizza med tynn bunn
Bestandig en stor suksess med italiensk pizza i heimen.
Lørdag 28. februar – Biff stroganoff
En kjempegod biffgryte som man aldri blir lei av. Denne er veldig fin å lage om man skal lage mat til mange også.
Søndag 1. mars – Varm vintergryte med bacon, kjøtt og pølser
I denne oppskriften bruker jeg Vossakorv. Det er det ikke bestandig de har i lokalbutikken, men da ser jeg om jeg finner en annen litt grov pølse i steden for.
Kjært barn har mange navn også i kakeverdenen, og det er denne røde kaken et godt eksempel på. Den går under navnene Red Devil’s Cake, Red Velvet Cake, Waldorf-Astoria Cake og $100 Cake. Eller på norsk; rød fløyelskake.
Ukens gode gjærbakst – Hjemmebakte naanbrød
Disse indiske brødene er kjempegode!
En riktig god ute til deg!