Ukemeny for uke 13
Du så fort ukene går! Snart er det jammen meg påske! Èn arbeidsuke til nå, så er påsken her. Jeg hadde innbilt meg at det enda en uke igjen, men her tok jeg jammen meg fullstendig feil. Tydeligvis litt manglende oversikt!
Det kommer masse gode påskeoppskriften på bloggen nå i tiden før påske og i påsken, så følg med!
Her kommer imidlertid middagstips for den kommende uken. Jeg håper tipsene faller i smak og at du kanskje også bli inspirert til å prøve ut noen nye retter.
En riktig god uke til deg! Og husk: Nyt livet og nyt maten!
Mandag 23. mars – Tomatsuppe med ostelokk
Har du noen osteskorper liggende innerst i kjøleskapet? Her får du en fin mulighet til å bruke dem opp!
Tirsdag 24. mars – Pastasalat i en fei
Veldig kjapp å lage. Veldig god å spise!
Onsdag 25. mars – Wraps med saftig kylling
Dette er snaddermat!
Torsdag 26. mars – Risotto med asparges og bacon
Herlige kombinasjoner her med risottoris, asparges, bønner og bacon. Skikkelig digg mat!
Fredag 27. mars – Hjemmelagd lasagne
Lager du likesågodt dobbel porsjon når du er i gang, har du middag en dag i påskeuken også!
Lørdag 28. mars – Mexikans gryte
Vi går for en skikkelig god mexikansk gryte denne lørdagen før palmesøndag. Denne passer skikkelig godt samme om du befinner det hjemme på kjøkkenet eller er på hytta.
Søndag 29. mars – Laks med agurksalat og poteter
I barndommen sto det veldig ofte laks på menyen på søndagene. Lakseskiver som hadde trekt i godt krydret vann sammen med kokte poteter, agurksalat, rømme og smeltet smør. Jeg brukte bestandig å ha på store mengder smeltet smør oppå rømmen. Smøret størknet og smakte fantastisk godt blandet med den sure rømmen.
Ukens kake – Stekt ostekake med blåbær
Jeg blir virkelig aldri lei denne stekte ostekaken med blåbær. Den er, etter min smak, så god at det er praktisk talt umulig å ta bare ett stykke!
Ukens gode gjærbakst – Frokostrundstykker
Hva er vel bedre enn å starte dagen med nystekte rundstykker?
En riktig god uke til deg! Nyt livet og nyt maten!