Grand Prix-fest
Det må mye mat og snacks til for å holde energinivået på topp under den lange Grand Prix-sendingen i kveld! Her er det bare å bunkre opp godsakene og sette seg godt til rette!
Jeg har satt sammen mange småretter som du kan lage hver for seg eller lage et festbord med tapas. Og så måtte jeg ha med wienerbrød 🙂
Er det fest i Wien, så er det fest i Wien! Og da er vel ingenting mer naturlig enn å spise wienerbrød! Det tar litt tid å lage dem, men jeg kjenner ingen som noen gang har angret på den jobben de la ned, når baksten er ferdig!
Grillet asparges med reker og majones
Aspargesen er i sesong, så nå er det bare å hive innpå. Her griller jeg dem og serverer dem sammen med ferske reker og en hjemmelagd majones. Veldig godt, rett og slett. Lager du en treretters middag, passer dette perfekt som forrett, og det passer perfekt til et bord fult av ulik småmat.
Røkt laks med sardiner og grillet paprika
Denne tapasen har jeg servert til veldig mange forskjellige mennesker, og en del er ganske skeptisk til sardiner før de smaker. Men det må jeg si: de aller, aller fleste skifter mening når du får smakt. Sardinene og den røkte laksen utgjør nemlig en perfekt kombinasjon!
Kyllingruller med bacon og soltørkede tomater
Dette er snadder, snadder, snadder!
Disse slår aldri feil! Finner du ikke dadler i butikken, bruker du svisker istedenfor.
Kyllingbiter med bacon og salvie
Kombinasjonen av kylling og bacon er bestandig et sikkerstikk!
Med en stor mugge sangria til denne gode maten, er du klar for en forrykende kveld!
God fest!